NR. 1 - OM MIG

 

_____________________ ______________________

31 Maj 2016 by. Helena

Wuhuu! Mit første blog indlæg, so far so good og ingen læsere (Hmm... Okay!)

Det lidt mærkeligt at skrive ud til ingen?! – Men selvfølgelig, et eller andet sted skal man jo starte, men hvad søren skal jeg så skrives om?! Måske vil mine kommende læsere gerne vide lidt mere om hvem jeg er? I stedet for den smule der står om mig i ”OM” ;) Okay lad os gi’ det et forsøg!

 

Som person er jeg et meget åbne menneske. Det er ikke sjældent syn at se mig sidder og snakke med nye mennesker, men når det gælder folk der er 10-15 år ældre end mig selv, kan jeg til tider godt blive generet - mærkeligt nok alligevel.

 

Jeg har tendens til at tænke over alting – nogen gang så meget, at jeg er langsom som en skildpadde, når det drejer sig om at tage den helt ”rigtige” beslutning, men når jeg først har en mening om en bestemte ting, er jeg stædig som et æsel. Nysgerrighed er et stort kendetegn af min personlighed, derfor hader jeg overraskelser, lige så meget som jeg elsker dem. Som barn kunne jeg finde på at åbne mine julegaver før tid, for bare at se hvad jeg ville få, fordi nysgerrigheden tog over. Det er tit at jeg falder over mine egne ben eller vælter ting – A’men Altså! klodse major ;) Men så det godt at man kan grine af sig selv og at dem der står mig nær finder det charmerene og morsomt.

 

Jeg har aldrig kunne finde en der er lige så mystisk skruet sammen som jeg er. Fx elsker jeg at tage på loppemarked, tage billeder eller bare skrue helt op for musikken og hører alt fra Arctic Monkeys til fx MØ. Mine venner kalder mig tit ”hipster” hvilket jeg ikke helt forstå, men jeg har fået at vide det blandt andet er på grund af min særpræget musiksmag, boligstil og skiftene tøjstil.

Hvis jeg selv skal sige det er jeg en sporty tøs. Jeg løber 2-3 gang om ugen, styrke træner og står på rulleskøjter. Jeg går meget op i hvad, der er sund for mig - hvilket gør at jeg slet ikke rør sukker. Jeg prøver at få 8 timers søvn hver nat og forsøger at undgå gluten, men det er svært når man elsker en god rugbrødsmad eller et stykke pizza med ekstra ost ;b

 

Jeg vil sig tak for nu! Og håbe på at du har forsat lyst til at følge med - Jeg vil i hvert fald gøre mit bedste for at denne blog er så interessant og personlig som mulig ;)

 

Knus Helena :D

 

_________________________________________ _________________________________________

DU VIL MÅSKE KUNNE LIDE

 

____ ____

10 OKT 2016

 

____ ____

13 AUG 2016

 

____ ____

18 AUG 2016

Copyright © Helenasunivers & Helena M. Larsen

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Helenasunivers

- Det handler om at gøre sig umage.

PINTEREST

INSTAGRAM

FACEBOOK