HJEMME HOS OS

 

_____________________ ______________________

10 OKT. 2016 by. Helena

Velkommen hjemme hos A og jeg 😊

A og jeg bor på Østerbro, her lejer vi to værelse på 1 salen med egen indgang og etage hos A's forældre - hvilket bestemt ikke er dårligt, når man er to unge og forelsket mennesker på SU og dagpenge. A og jeg har tit snakket om at på østerbro vil vi gerne bo resten af vores liv.

 

Vi bor i et dejlig og flot kvarter, meget central, med en fed beliggenhed tæt på alt fra byliv til natur arealer. Så vi keder os bestemt ikke. Det bedste ved lejligheden er at vi har et fantastisk lysindfald - wuhuu! perfekt for en billed tosse som mig 🤗

 

Det ene værelserne har A og jeg indrette som køkken alrum, som vi har opdelt i stue og køkken med en hvid rumdeler. I køkkenet har vi brugt vindues karmen som hylde, her har vi dekoreret "hylden" med krydderier og krukker med ingredienser. I stuen har vi pynte stuen med A's og mine ting og vinduerne er blevet pynte op med forskellig ting, fx. det ene vindue har vi sat A's sjove Tintin plade sammen med hans Aber, ikke hør, ikke se, ikke sig. og min skrivemaskine som jeg fundt i den blå hal på Amager.

Da A og jeg skulle blande vores stil sammen tænkt jeg lidt at det nok skulle være spændene, pågrund af at jeg har lidt mere rustik, vintage/retro stil. fx. er jeg helt vildt med mine gamle brev sorteringen kasser, som jeg bruger som bog reol inde i stuen, vi har pynte dem med A's billeder som han har fået i gave af hans mor. A's stil er en masse ting som han har hæfte sig ved igennem hans liv. Hvilket gør at vores indretning passer helt perfekt sammen

Mit yndlings hjørne i A og mit hjem er vindues karm med mit anlæg fra marshall, mine smukke loppefund, laboratorium glassene, vintage kamera, mine planter og A's samurai 😀 Fra vinduet nyder jeg tit udsigten til den skønne solrige gårdhave, her hygger vi os tit sammen med de andre beboere fra de 6 lejligheder der er i opgang.

Soveværelse er vores lille hule, her tilbringer vi faktisk det meste af aftenen. A kan nemlig godt lide at game computer og jeg nyder at ligge i seng, med min bærbar efter en lang dag.

 

_________________________________________ _________________________________________

DU VIL MÅSKE KUNNE LIDE

 

____ ____

13 AUG 2016

 

____ ____

18 AUG 2016

 

____ ____

31 MAJ 2016

Copyright © Helenasunivers & Helena M. Larsen

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Helenasunivers

- Det handler om at gøre sig umage.

PINTEREST

INSTAGRAM

FACEBOOK