HELENA M. LARSEN

OM HELENASUNIVERS & KVINDEN BAG:

 

Bloggen Helenasunivers.dk så dagslyset i starten af 2016 og startet op i en periode i mit liv hvor jeg havde behov for et pust rum i hverdagens kaos. På bloggen vil du kunne finde Finurlige og skæve hverdagsglimt fra livet som ung, studerende, kæreste, ven, livsnyder og alt der imellem.

 

Vil du vide mere, eller har du forslag til spændene indlæg til Helenasunivers.dk, er du velkommen til at skrive til mig på blog@helenasunivers.dk

 

”Det kunne være rimmelig cool at sige, at jeg befinder mig på den anden side af jorden iført vandre sko, et kamera om halsen og en rejserygsæk - klar til den næste destination, men i virkeligheden er det langt mere sandsynligt at støde ind i mig ved busstoppestedet nede på gaden eller på en café iført ternet skjorte, ulde håret og Nike sneakers imens jeg nyder en gang brunch med veninderne og vennerne i latter glæde.”

 

Jeg vil startet med at præsenter mig selv mit navn er Helena som bloggen diskret antyder, Jeg er 25 år, bachelor studerende og kærester med A. I 2017 flyttede vi sammen med A’s forældre i et rustikt og billedskønt murstenshus i København :D

 

Mest karakteristisk ting ved mig er min store interesse for fotografering, loppefund, mad og min unik indretning. At fotograferer er noget jeg elsker i stor stil og noget jeg dyrker. Det der inspirere mig er at fotograferer hverdagsglimt - Jeg er sådan set afhængigt af at fange de små unikke moment i hverdagen, der foreviget fanger et minde.

 

KONTAKT:

 

Helena M. Larsen

E-mail: blog@helenasunivers.dk eller kontakt@helenasunivers.dk

 

SOCIALE MEDIER:

Facebook: http://www.facebook.dk/Helenasunivers

Instagram: http://www.Instagram.com/Helenasunivers

Pinterest: http://www.dk.pinterest.com/Helenasunivers

 

COPYRIGTH, SAMARBEJDE & SPONSOREREDE INDLÆG:

 

Jeg laver gerne sponsorerede indlæg, men KUN med produkter passer naturligt til Helenasunivers og jeg selv kan stå 100 % inde for. Anmeldelserne er min egen holdning og ærlige mening af produktet. Hvis jeg takker ja til et sponsoreret indlæg, skal produktet eller oplevelsen kunne skabe et blog indlæg, som gavner mine læsere og passer ind til min blog og jeg kan anbefale.

 

Det vil stå tydeligt hvem indlægget er sponsoreret af, og virksomhedens navn vil også blive nævnt. Hvis du har et spændende projekt som du mener jeg vil være den perfekt samarbejdspartner til er du mere end velkommen til at kontakte mig på kontakt@helenasunivers.dk

 

Alle mine billeder bliver foreviget med min Samsung Galaxy S7 og de særlige øjeblikke med Canon 500D med forskellig objektiv. Mine billeder er redigerede i enten Photoshop, Facetune eller PicsArt. Du må meget gerne bruge mine blog indlæg plus mine billeder, så længe jeg er informeret om brugen af billederne og blog indlæg samt at der tydeligt linkes tilbage til Helenasunivers. Jeg laver selv alt design til min blog på min egen hjemmeside.

 

 

På hjemmesiden vil I forhåbentligt lære mig bedre at kende og følge med I min helt alm. hverdag, men vigtigst af alt håber jeg at i vil blive inspireret og selv få lyst til slip fantasien løs….

 

Kærlig hilsen

 

Helena M. Larsen

 

 

 

Copyright © Helenasunivers & Helena M. Larsen

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Helenasunivers

- Det handler om at gøre sig umage.

PINTEREST

INSTAGRAM

FACEBOOK