SUKKERFRI I 30 DAGE - UGE 3.

 

_____________________ ______________________

09 MAJ 2017 by. Helena

SUKKERFRI I 30 DAGE - UGE 3:

 

Band Selv-Slik, kage, chokolade Mmm.. min mund løber, men bag den flotte velsmagende facade gemmer sig et monster, for når sukker trangen rammer en, vil vi ofte oplev, at der ikke går længe før kroppen kræve mere for at opnå sin daglige dose af energi-sus. Sukker gør os trætte, sur og irritabel.

 

Mit ynglings slik er skumfiduser med chokolade, og jeg elsker at tag forbi baresso og snuppe en glatte med karamel med på vejen hjem men min sukker narkoman, har taget overhånd. Sukkeret er begyndt at styre min hverdag. jeg mister ofte kontrollen og jeg har lovet mig selv alt for mange gange, at stoppe med at spise slik, men falder i. Derfor har jeg lavet en aftale med min veninde, at vi de næste 30 dage skal leve et liv uden sukker. ”Puha... det skal nok blive hårdt”

 

Sådan lyd det for bare 24 dage siden, men hvordan står det til efter flere uger uden sukker?

 

TREDJE UGE UDEN SUKKER:

 

Tredje uge fortsætter i samme gode spor som ugerne forinde. Hvilket har vist sig positivt på vægten -1,5 kg. Wuhuu endelige! Tænkte jeg da jeg hoppet ned fra badevægten med en lille sejers dans.

 

I sidste uge nævnte jeg, at jeg kan mærke min krop er ved at udrense og det havde jeg helt ret i. Udrensning har de sidste par dage sat sig i hel mit ansigt, så hvis i møder et rødprikket monster, så det bare mig! Oh… alt så men lads os håber noget af alt den sol kan tage nogen af alle de bumser.

 

Ugen slutter af med, at Jeg er ved at ryge i fælden, jeg var ved at putte sukker i min kaffe, da jeg var på vej til undervisning - Nogen vanerne ligger bare dybt indgroet i os inde vi tro, det er utroligt ik’? Jeg endelige begyndt at have følelsen af at det mig der har kontrol igen og ikke længere sukkerne der har kontrol over mig.

 

SIDSTE BLOG INDLÆG OM SUKKERFRI I 30 DAGE

 

Vi er nået til vejens ende og er i midten af 4 uger - hvilket betyder at dette bliver det sidste blog indlæg i SUKKERFRI I 30 DAGE. Jeg har valgt at afslutte sidste sukkerfri dag på fredag i stedet for tirsdag i næste uge. I anledning af at A og jeg tage på ferie til Bulgarien på Lørdag i de næste 7 dage – Hvor jeg gerne vil kunne nyde min ferie og mærke at jeg lever lidt.

 

Jeg føler bestem at jeg er blevet klogere på sukker efter ugerne uden, men jeg er hellere ikke helt klar på at give slip om min sukker-sutklud endnu. Det har bestemt ikke været et par lette uger, men jeg vil ikke lad sukker kontroller mig mere.

 

Jeg vil sige TAK! Til jer der har læst med på SUKKERFRI I 30 DAGE.

 

SUKKERFRI I 30 DAGE - UGE 1 --- Klik her hvis du ikke fik læst hvordan første uge gik.

SUKKERFRI I 30 DAGE - UGE 2 --- Klik her hvis du ikke fik læst hvordan anden uge gik.

 

DU VIL MÅSKE KUNNE LIDE

 

____ ____

18 AUG 2016

 

_________________________________________ _________________________________________

 

____ ____

24 APRIL 2017

 

____ ____

01 MAJ 2017

Copyright © Helenasunivers & Helena M. Larsen

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Helenasunivers

- Det handler om at gøre sig umage.

PINTEREST

INSTAGRAM

FACEBOOK