SUKKERFRI I 30 DAGE - UGE 2.

 

_____________________ ______________________

01 MAJ 2017 by. Helena

SUKKERFRI I 30 DAGE - UGE 2:

 

Band Selv-Slik, kage, chokolade Mmm.. min mund løber, men bag den flotte velsmagende facade gemmer sig et monster, for når sukker trangen rammer en, vil vi ofte oplev, at der ikke går længe før kroppen kræve mere for at opnå sin daglige dose af energi-sus. Sukker gør os trætte, sur og irritabel.

 

Mit ynglings slik er skumfiduser med chokolade, og jeg elsker at tag forbi baresso og snuppe en glatte med karamel med på vejen hjem men min sukker narkoman, har taget overhånd. Sukkeret er begyndt at styre min hverdag. jeg mister ofte kontrollen og jeg har lovet mig selv alt for mange gange, at stoppe med at spise slik, men falder i. Derfor har jeg lavet en aftale med min veninde, at vi de næste 30 dage skal leve et liv uden sukker. ”Puha... det skal nok blive hårdt”

 

Sådan lyd det for 14 dage siden, men hvordan står det på nu?

 

ANDEN UGE UDEN SUKKER:

 

Min savn til sukker, er blevet en hel del nemmere, Jeg kigger ikke længere med lange øjne efter en pose slik mere. Jeg har fået masser af positiv energi og ligger ikke længere vågn om natten. Jeg kommer endda også nemmere ud af sengen om morgenen, jeg har fået en rigtig god rytme, hvor jeg vågner kl. 07.00 om morgen og for første gang i mine ”100 år” er jeg frisk som en havørn.

 

Jeg møder en del spørgsmål om hvorfor jeg er sukkerfri, eller ros på vejen. Det er også blevet en del nemmere at sige nej til sukker, det er ikke længere en fristelse. Min krop forveksler sukker-trangen med sult, hvilket har været ugens udfordring derfor blev jeg ikke overrasket over, at jeg havde taget 0,5 kg. På - Hvordan ske det ligge!

 

2 Uge slutter af med, at jeg kan mærke min hud er ved at rense ud, min krop er i gang med at skille sig af med affaldsstofferne. Jeg er kigger og nøje efter hvad jeg putter i mund, for eksempel var jeg ved at spise en myslibar, men stoppede op og kigge på bagside der er SUKKER i - det overrasket mig lidt hvor meget sådan en ellers ”sund snack” kunne indeholde.

 

Klik på dette link hvis du vil læse hvordan uge 3 gik i SUKKERFRI I 30 DAGE

 

DU VIL MÅSKE KUNNE LIDE

 

____ ____

18 AUG 2016

 

_________________________________________ _________________________________________

 

____ ____

24 APRIL 2017

 

____ ____

09 MAJ 2017

Copyright © Helenasunivers & Helena M. Larsen

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Helenasunivers

- Det handler om at gøre sig umage.

PINTEREST

INSTAGRAM

FACEBOOK