SUKKERFRI I 30 DAGE - UGE 1.

 

_____________________ ______________________

24 April 2017 by. Helena

SUKKERFRI I 30 DAGE - UGE 1:

 

Band Selv-Slik, kage, chokolade Mmm.. min mund løber, men bag den flotte velsmagende facade gemmer sig et monster, for når sukker trangen rammer en, vil vi ofte oplev, at der ikke går længe før kroppen kræve mere for at opnå sin daglige dose af energi-sus. Sukker gør os trætte, sur og irritabel.

 

Mit ynglings slik er skumfiduser med chokolade, og jeg elsker at tag forbi baresso og snuppe en glatte med karamel med på vejen hjem men min sukker narkoman, har taget overhånd. Sukkeret er begyndt at styre min hverdag. jeg mister ofte kontrollen og jeg har lovet mig selv alt for mange gange, at stoppe med at spise slik,men falder i. Derfor har jeg lavet en aftale med min veninde, at vi de næste 30 dage skal leve et liv uden sukker. ”Puha... det skal nok blive hårdt”

 

DEN FØRSTE UGE UDEN SUKKER:

 

De første dage er forfærdelige. Jeg er konstant i dårligt humør, har hovedpine. Jeg SAVNER BESTEMT min daglig dose af sukker, blot efter 2 dage. Jeg ender med at smutte i seng kl. 21.00 den ene dag, fordi jeg ikke kan oversku mig selv uden mit sukker, energi niveauet er lavt og jeg er ofte rastløs. Jeg fanger mig selv i at åbne køleskabet flere gang i løbet af de første dage for at finde noget at gnaske i.

 

Jeg møder en del fristelser i løbet af ugen. Den sværeste udfordering visser sig at dukke op til Danmarks bløderforenings årlig årsmøde, hvor der var masser af lækker kage i kaffepauserne og dessert efter aftensmaden, Jeg rør kun frugt salaten og skynder mig, at give de sødesager væk til min sidemand. Jeg får et lille selvttillids bost under weekend og tænker at jeg har rygrad. Wuhuu!!

 

Ugen slutter af med, at jeg kan mærke mit hoved har det bedre. Jeg tænker heller ikke konstant på slik mere, jeg er så småt begyndt at led efter nye alternativer så som sukkerfri salt Lakrids eller min lækre sunde banan pandekager.

 

Klik på linket HER hvis du vil læse hvordan 2. uge gik i SUKKERFRI I 30 DAGE

 

____ ____

18 AUG 2016

 

_________________________________________ _________________________________________

DU VIL MÅSKE KUNNE LIDE

 

____ ____

09 MAJ 2017

 

____ ____

01 MAJ 2017

Copyright © Helenasunivers & Helena M. Larsen

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Helenasunivers

- Det handler om at gøre sig umage.

PINTEREST

INSTAGRAM

FACEBOOK