FIT'N'READY - SKAL DU MED?

 

_____________________ ______________________

07 Aug. 2016 by. Helena

For bare et par dage siden kunne man læse på min personlig træner Stine Lyngbo's facebook side om hvordan min rejse har været på et hold som FIT'N'READY. Jeg har valgt at smide opslag Stines indlæg op bloggen hvor du kan se flere billeder fra min rejs igennem StineLyngbo's FIT´N`READY forløb men du er også velkommen at læse den på StineLyngbo's egen side -> Stine Lyngbo - Din personlige træner & livsstilscoach.

 

FIT'N'READY! - SKAL DU MED?

 

HELENA HAR VÆRET PÅ 2 FIT'N'READY FORLØB - DEN 10. AUGUST STARTER HUN OP PÅ SIT TREDJE!!

LÆS HVAD FIT'N'READY HAR BETYDET FOR HENDE OG HENDES REJSE IGENNEM ET VÆGTTABSFORLØB OG EN LIVSSTILSÆNDRING:

 

"Jeg har været igennem Stines Fit’N’Ready hold 2 gange og skal i gang med mit 3 Fit’N’Ready hold her til August. Jeg kan slet ikke vente og har næsten svært ved at få armene ned.

 

På Fit'N'Ready lærte jeg, at tage kampen op imod min sukkertrang, hvilket har resulteret i, at jeg i dag, efter et år, stadig har kontrol over mit sukker forbrug. Jeg er gået 3 buske str. ned samt et vægttab på: -26,2 kg. Og -142,5 cm. på hele min krop, Jeg har fået en ny livsglæde og et sundere forhold til mad igen.

 

Stines Fit’N’Ready hold er nemlig noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Holdet gav mig inspirationen og støtten, jeg havde slet ikke overskuddet førhen til, at tage kampen op alene.

Min grankusine og jeg tilmeldte os sammen på Stines Fit’N’Ready hold, som er et 8 ugers forløb. Her mødte jeg andre mennesker som ligesom mig havde et ønske om, at leve et sundere liv og et ønske om, at komme ned i vægt.

 

Under alle Stines Fit’N’Ready hold har jeg kun oplevet, at vi har støttet og heppet på hinanden, hvilket har været en stor succesoplevelse for mig, da det har fået mig til at gennemføre og presse mig selv igennem alle fællestræningerne og fået mig til at prøve nye træningsmæssige udfordringer jeg slet ikke troede jeg kunne.

 

Holdene har været helt igennem fantastiske og meget inspirerende. Vi har dagligt delt opslag i vores facebook gruppe med motiverende træningsbilleder og støttet hinanden, hvis vi skulle have et lille skub bagi for, at dukke op til træning. Vi har delt opskrifter med billeder af sunde og lækre retter, som har været dejligt når man har manglet inspiration til morgendagens ret.

 

Grunden til, at jeg bliver ved med, at vende tilbage til et hold som Fit’N’Ready er fordi, at jeg savner den kampånd og sammenhold jeg fik igennem et hold som Fit’N’Ready. Her kiggede folk ikke skævt på en, men heppede i stedet med på ens vægttabsrejse. Holdet har givet mig støtte og opbakning når jeg kan mærket, at jeg i ny og næ har haft brug for det til, at komme videre med min vægttabs rejse.

 

På mit første Fit’N’Ready hold tabte jeg -9,3 kg. Og -88,5 cm. På kun 8 uger. Hvor jeg ellers selv har brugt 1,5 år på at tabe 10 kg. På grund af de flotte resultater har jeg valgt, at tilmelde mig til Stines Fit’N’Ready hold igen.

 

Stine har for mig betydet rigtig meget under mit forløb. Hun har presset og støttet mig til, at kunne opnå de delmål jeg har sat for mig selv. Hun har været ekstrem god, at sparre med og til at få mig til at reflektere over det, der rumstere i hovedet på én når man rejser igennem et vægttab og en livsstilsændring. Det har været rigtig rart med en personlig træner, som har sat sig ind i sine klienters liv og som man virkelig kan mærke oprigtigheden i når hun hepper med og støtter én på sidelinjen"

 

_________________________________________ _________________________________________

DU VIL MÅSKE KUNNE LIDE

 

____ ____

18 AUG 2016

 

____ ____

31 MAJ 2016

 

____ ____

13 AUG 2016

Copyright © Helenasunivers & Helena M. Larsen

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Helenasunivers

- Det handler om at gøre sig umage.

PINTEREST

INSTAGRAM

FACEBOOK