FIT'N'READY - SÅ ER VI I GANG!

 

_____________________ ______________________

13 Aug. 2016 by. Helena

(Billede fra August holdet - Mit 3 Fit'N'Ready på billedet: Min søster Lisa, Stine, mig, Min Veninde Sussi og Camilla)
(Billede fra Fit'N'Ready August hold - Mit 3 Fit'N'Ready hold)

For bare et par dage siden kunne man læse på Siden HER at jeg skulle deltage i mit tredje FIT'N'READY hold hos Stine Lyngbo og med coach Camilla Nexø. Jeg har skrevet lidt om dagen der på som du kan læse med på her på denne side.

 

FIT'N'READY - SÅ ER VI I GANG!

 

Nervøsiteten og spænderne som havde hobet sig op i flere måneder var kun få timer tilbage, intet kunne ødelægge pigernes og min kamp gejst, selv ikke regn som havde stået ned ovre grå og våde Østerbro, blot en halv time før at fit'n'ready holdet skulle skydes i gang.

Heldigvis var vi utrolig heldig med vejret, ikke en eneste dråbe faldt ned fra den mørke grå himlen. Træning var effektiv, vi gav den alt hvad vi havde, selv engergien var høj, sveden perle langsom ned af panden, imens bentøjet blev sat på prøve "Hvilket vi sagens har kunne mærke de sidste par dage - Av av!"

 

Det var ikke kun musklerne der skulle vises frem til holdet. Hjerne skulle i spil på grund af de mange og sjove navneleg som førte til masser af grin og sjove hint. Selvom nogen navne var sværere at huske ind andre havde vi det alligevel humørfyldt.

 

Selv holdet havde en helt fantastisk energi, folk var rigtig søde, vi heppet gerne på hinanden da de hurtig ben skulle præsenteres for holdet - jeg kunne godt mærke at konditionen ikke var som den plejer, så det er godt at jeg har 8 uger i dejligt selskab til at kunne rette op på det. Jeg er virkelig begejstre og glæde mig til onsdagene de næste 8 uger!

 

_________________________________________ _________________________________________

DU VIL MÅSKE KUNNE LIDE

 

____ ____

13 AUG 2016

 

____ ____

10 OKT 2016

 

____ ____

31 MAJ 2016

Copyright © Helenasunivers & Helena M. Larsen

FØLG MED PÅ INSTRAGRAM

FACEBOOK

PINTEREST

INSTAGRAM

Helenasunivers

- Det handler om at gøre sig umage.